Isteri untuk dijual online dating carbon 14 dating worksheet anwsers

Reza terpenjara dengan sikap sendiri yang tidak mampu menyatakan pendirian. Sayangnya semasa majlis pratonton malam tadi Nora Danish tidak dapat datang sebab sekarang dia ada kat Korea uolss..Apabila Bella mula tidak menunjukkan perubahan, mulalah Reza keluar dengan idea agak bengong iaitu menyuruh kawan baiknya, Adi (lakonan Azwan Kombos) untuk menggoda Bella agar Bella akan meninggalkannya. Plus, filem arahan pengarah yang tidak asing lagi dalam dunia perfileman iaitu Eyra Rahman memang aku boleh expect something good and nice to watch. Ahaa komen mengenai watak Adi si pemilik kafe hipsturrr lakonan Azwan Kombos pulak. Filem ISTERI UNTUK DIJUAL ini dibawa oleh pelakon-pelakon Kamal Adli, Nora Danish, Azwan Kombos, Vicha Saywho, Anam Azizani dan Abam Bochey.Seandainya kita bersedia mengenali orang yang kita sayang luar dan dalam, kita akan belajar untuk melengkapi satu sama lain. Bella mempunyai sahabat baik iaitu Kat (lakonan Vicha Saywho) yang selalu mendorong beliau untuk mencapai impiannya. Aku suka watak Kat ni, personaliti wataknya yang sentiasa positif dan sentiasa menasihati Bella. Sebagai sahabat baik Reza, Adi sampai sanggup bersetuju dengan permintaan Reza untuk menggoda Bella, dengan harapan Bella yang akan meninggalkan Reza nanti. Sebabnya bila Adi dah mula baik dengan Reza, Reza pulak yang tak keruan haa ! Di rumah, Bella sangat sangat lah clumsy, makan bersepah, tidak berhias seperti model dan mempunyai perangai yang pelik-pelik.

isteri untuk dijual online dating-90isteri untuk dijual online dating-13isteri untuk dijual online dating-36

Selepas Bella berjaya menjadi model di bawah syarikat Reza, mereka telah berkahwin.

At their first meeting, they fall in love at first sight with each other and eventually get married.

However, their marriage life is definitely not a happy ever after, as they begin fighting and quarrelling almost every single day.

Synopsis Of Isteri Untuk Dijual: Bella is a part-time model who becomes famous after posing for the cover page of Reza`s latest magazine.

Welcome to the web streaming movies, For a more complete look of ant man movie please click on the download button or watch right now, ant man movie presented to you movie fans with an audio quality video are excellent and can be viewed via a smartphone device, mac, desktop and tablet.

Leave a Reply